Contactgegevens

Gitaarles Bussum

Gitaarles in Bussum volg je bij De Gooische Muziekschool. Iedereen kan gitaar leren spelen. Bij De Gooische Muziekschool kan de beginnende, maar ook de ervaren gitarist terecht voor inspirerende lessen.

Gitaarles volg je aan De Gooische Muziekschool in Bussum
Gitaarles in Bussum volg je de Gooische Muziekschool. Je kunt hier leren spelen op de akoestische gitaar, de elektrische en de basgitaar. Je hoeft geen noten te kunnen lezen of enige voorkennis te hebben om gitaar te gaan leren spelen. Bij De Gooische Muziekschool leren wij je dit allemaal zodat je snel wat akkoorden en een melodietje kunt spelen. De gitaarlessen in Bussum worden gegeven in een groepje of individueel. Maak kennis met een populair snaarinstrument met oneindige mogelijkheden en kom gitaar leren spelen aan de Gooische Muziekschool in Bussum. Je kunt je opgeven voor de gitaarlessen als je 6 jaar of ouder bent!

Contact met de muziekschool
Wil jij gitaar leren spelen? Geef je dan op voor gitaarles aan de Gooische Muziekschool in Bussum. Je kunt telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer 035 – 6936596. Je kunt ook het contactformulier invullen of je meteen inschrijven via het inschrijfformulier.

inschrijven de Gooische Muziekschool