Muziek, Musical, Zangles en Dans voor iedereen van één tot tachtig jaar

De Gooische Muziekschool binnen het basisonderwijs

Maatwerk is het toverwoord

Sinds 1996 is De Gooische Muziekschool actief binnen het basisonderwijs. Inmiddels verzorgd het docententeam structurele lessen (doorlopende leerlijn) op meer dan 30 basisscholen in het Gooi en omstreken. Naast de doorlopende leerlijn worden er door het jaar heen veel een- en meerdaagse workshops gegeven. Op dit moment zijn er 16 vakleerkrachten van de Gooische Muziekschool gedetacheerd in het basisonderwijs. De scholen bevinden zich in Bussum, Huizen, Naarden, Laren, Eemnes, Muiden, Muiderberg, Weesp, Soesterberg en Amersfoort.

Ook zijn er instrumentalisten die getraind zijn om met groepen te werken.

Naast muziekdocenten heeft de school theaterdocenten binnen haar team. Ook deze docenten zijn inzetbaar binnen het basisonderwijs.

Informatie en advies    

In onze brochure kan je ons aanbod lezen. Deze is hier te downloaden. Er zijn standaard projecten die jouw school af kan nemen. Ervaring leert dat er maatwerk gewenst is. Schroom niet en neem contact met ons op voor een adviesgesprek.

Tijdens dit gesprek kunnen wij de mogelijkheden toelichten en een gezamenlijk plan maken. We kunnen kijken naar subsidiemogelijkheden en de wensen vanuit het team. Naast het gesprek is het voor de muziekschool fijn om sfeer te proeven en het schoolgebouw te leren kennen. Ook advies op het gebied van gebruik van methodes, instrumentarium of audioapparatuur kunnen in een gesprek worden gegeven.

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur op telefoonnummer 035-6936596. Mailen kan ook naar: info@degooischemuziekschool.nl

Wij zijn je graag van dienst met onze kennis en kunde.

Met vriendelijke groet,

Coen Schimmel
Directeur
De Gooische Muziekschool