Contactgegevens

Saxofoonles Bussum

Voor professionele saxofoonles in Bussum gaat u naar de Gooische Muziekschool. De broers Schimmel openden hier in 1993 de deuren. Wat klein begon, is uitgegroeid tot een gerenommeerde school. Wij leiden leerlingen o.a. op om een rijkserkend diploma te behalen of toelating te kunnen doen aan een conservatorium of MBO-opleiding.

De mogelijkheden voor saxofoonles in Bussum

Na jarenlang luisteren naar jazzartiesten die hun ziel en zaligheid in de muziek leggen, wilt u het zelf ook wel eens proberen. Met de saxofoonlessen in Bussum maakt u een goed begin. Indien u bij ons de lessen wilt volgen, houdt dan rekening met de volgende punten:

  • Vanaf 8 jaar kan er bij ons gestart worden met lessen. Uw kind dient dan al een groot gedeelte van de melktanden hebben gewisseld. Ook is het belangrijk dat de handen van uw kind al groot genoeg zijn om de saxofoon te kunnen omsluiten;
  • Wie bij ons start, heeft geen voorkennis van de noten nodig.
  • Indien u niet direct tot de aankoop van de saxofoon over wilt gaan, kunt u deze ook eerst bij ons huren.

Vraagt iedereen in uw omgeving wat je zoal leert tijdens de saxofoonles in Bussum? Doe dan mee met de einduitvoering die jaarlijks in juni plaatsvindt.

Schrijf je snel in!

Bent u enthousiast geworden? Schrijf u dan snel in via ons inschrijfformulier. Vergeet niet onze algemene voorwaarden en tarieven door te nemen. Voor vragen of opmerkingen neemt u contact met ons op via het telefoonnummer: 035 - 693 65 96.

inschrijven de Gooische Muziekschool