Muziek, Musical, Zangles en Dans voor iedereen van één tot tachtig jaar

Gooisch Musical & Dance Center

logo Gooisch Musical & Dance 1Het Gooisch Musical & Dance Center opent haar deuren voor iedereen die een passie heeft voor Musical of Tapdance! Het Gooisch Musical & Dance Center is er voor iedereen – jeugd, tieners en volwassenen!

Het Gooisch Musical & Dance Center is dé plek in de regio Gooi- en Vechtstreek en Eemland om je uit te leven in zang, dans en spel (acteren), de 3 basisdisciplines van het Musicalvak. Het seizoen wordt altijd afgesloten met een eindproductie in het theater.

Het Gooisch Musical & Dance Center werkt nauw samen met Muscial & Dance Center uit Heemstede o.l.v. Danny Poetiray en onderscheidt zich door gedegen lessen o.l.v. een professioneel docententeam die het klappen van de zweep kent, allemaal uit het vak komen en/of daar nog steeds werkzaam zijn.

Musical

Basis voor leerlingen van 7 – 10 jaar
De leerlingen werken met hun docent(en) op een speelse manier aan de drie musicaldisciplines zang, spel en dans. Er wordt een goede basis gelegd zodat je later door kunt stromen naar de Onderbouw. De lessen worden afgesloten met een korte presentatie.

Onderbouw voor leerlingen van 9 – 13 jaar
In de Onderbouw wordt de basis in elke discipline verder uitgebouwd zodat doorstroming naar de Bovenbouw geen probleem zal opleveren. Terminologie in elke discipline wordt aangeleerd en de basisoefeningen worden (nog) verder uitgebreid.

Bovenbouw voor leerlingen van 13 – 18 jaar
In de Bovenbouw gaat dit weer een stap verder en gaan leerlingen ‘de diepte’ in bij elke discipline. De nadruk ligt vooral op performen en het weten hoe een song, scene of choreografie uitgevoerd wordt. De leerlingen worden gecoacht indien zij audities doen voor de vervolgopleidingen en/of een musicalproductie.

Volwassenen voor leerlingen van 18 jaar en ouder
Eindelijk wordt voorzien in een behoefte voor leerlingen van 18+. Ook jullie krijgen de mogelijkheid om je op een plezierige manier bezig te houden met de disciplines zang, spel en dans. Het accent ligt vooral op fun, maar ook om iets goed te leren.

Waar geven wij les

PlaatsDag
Bussumdonderdag

Voor meer informatie kun je telefonisch contact met ons opnemen, 035 – 693 65 96 of per mail.

Voor een korte impressie: