De Gooische DJ-school

« 1 van 2 »

Wij bieden een professionele korte reeks DJ-lessen aan van 5 lessen. Deze lessen duren 45 minuten en worden gegeven door onze DJ Stef in groepjes van 3 tot 4 leerlingen. Stef geeft o.a. les op de Pioneer DDJ-WeGO4. De lessen worden gegeven op de muziekschool aan de Dr. Schaepmanlaan 8 te Bussum. De minimale leeftijd van deze cursus is 10 jaar en tieners en volwassenen zijn ook van harte welkom. Kosten voor de 5 lessen bedragen € 70,= (21+ excl. BTW). Afhankelijk van het aantal inschrijvingen kunnen de lessen plaatsvinden op woensdag- en donderdagmiddag vanaf 18.00 uur. Voor volwassenen wordt een aparte tijd ingepland.

Stef zegt het volgende ...

Het draaien van muziek als DJ wordt snel gezien als makkelijk, een beetje plaatjes draaien en meer niet. Maar zo simple is het niet! Het draaien van muziek moet op gevoel van de DJ en het aanvoelen van de muziek. Wanneer mix ik, wanneer gebruik ik effecten?

Bij de DJ-cursus geef ik les in de basis van het draaien, te beginnen bij het ontdekken van het mengpaneel, wat doen alle knoppen en wat kan ik er mee?

Hoe krijg ik de muziek gelijk om te mixen? Wanneer mix ik en wanneer niet? Hoe bouw je naar een climax toe? Hoe gebruik ik de effecten op een DJ-set en wanneer? 

Kortom, alles om een beginnende DJ ... de basis te leren van het vak.

Onlangs heeft DJ-Stef een interview gegeven aan Stad Bussum. Met dank aan Hanna Mohamed en haar team verteld hij over de DJ-cursus. Dit interview kun je hieronder bekijken.

Aanmelden?

Kijk bij agenda voor de start van de eerstvolgende cursussen. Wil je meedoen, meld je aan per mail. Wil je aanvullende informatie, bel ons dan 035 - 693 65 96.