Contactgegevens

Theaterles

Theaterles wordt gegeven aan De Gooische Muziekschool. De theaterlessen zijn een onderdeel van de Musicalafdeling, maar de drie disciplines, toneel, zang en dans, zijn separaat te volgen. De Gooische Muziekschool geeft theaterlessen aan kinderen en jong volwassenen.

Theaterles aan De Gooische Muziekschool
Drama - en Theatervormgeving  en zang- en danslessen behoren tot de musicallessen die worden gegeven aan De Gooische Muziekschool. Tijdens deze lessen komen de verschillende vaardigheden van toneelspelen aan bod. Er wordt tijdens de theaterlessen gewerkt met eigen bewerkingen van grote theaterstukken zoals Mac Beth en Romeo en Julia, maar ook eigentijdse bewerkingen van Harry Potter en Assepoester komen aan bod. De Gooische Muziekschool heeft diverse vestigingen in ’t Gooi waar u terecht kunt voor professionele theaterlessen.

Heeft u interesse?
Heeft u interesse in de theaterlessen van De Gooische Muziekschool? Neem voor meer informatie over de audities en lesmogelijkheden contact op via 035-6936596 of stuur een e-mail naar: musical@degooischemuziekschool.nl.

inschrijven de Gooische Muziekschool