Muziek, Musical, Zangles en Dans voor iedereen van één tot tachtig jaar

8 - 12 jaar

In deze leeftijdsfase gebeurt er heel veel met de stem van kinderen. Het is daarom goed om te kijken wat past bij je kind en wat er mogelijk is.

Kinderkoren in Bussum

De kinderkoren van De Gooische Muziekschool bestaat al ruim 15 jaar. De koren treden elk jaar op bij de intocht van Sinterklaas en tijdens de kerstviering. Ook treden zij op tijdens voorspeelavonden en open dagen en zijn ze actief bij allerlei evenementen in ’t Gooi.

In Bussum worden de repetities gehouden op maandag op de muziekschool aan de Dr. Schaepmanlaan 6. Kinderen van groep 2 t/m 4 en van 5 t/m 8 van de basisschool kunnen hieraan deelnemen. De kinderen leren via meezing CD’s en/of pianobegeleiding moderne populaire kinderliedjes. Het repertoire bestaat onder meer uit liedjes van Kinderen voor Kinderen en andere populaire songs. 

GroepPlaatsDagTijd
Basisschool groep 2 t/m 4Bussummaandag16.00 - 16.45 uur
Basisschool groep 5 t/m 8Bussummaandag16.45 - 17.30 uur

Individuele zangles

Door alle talentenjachten op TV willen kinderen op steeds jongere leeftijd beginnen met individuele zanglessen. Doordat de stem erg ontwikkelt in deze leeftijd moet er heel goed gekeken worden of het aanleren van zangtechniek al kan. Onze adviesleeftijd is vanaf 12 jaar. Jongere kinderen vanaf 8 jaar worden onder voorbehoud ingeschreven.