Muziek, Musical, Zangles en Dans voor iedereen van één tot tachtig jaar

Basiscursus Piano

Voor leerlingen uit groep 4 en 5 van de basisschool

OLYMPUS DIGITAL CAMERAPiano leren spelen in een groepje van minimaal 3 tot maximaal 5 leerlingen. Samen het instrument ontdekken, noten leren lezen, leren dat thuis oefenen nodig is om beter te worden. Naast het spelenderwijs leren bespelen van het instrument doen we (luister-) spelletjes, leren verschillende muzikale begrippen, een stukje theorie en zingen en bewegen we op muziek uit verschillende stijlperiodes. Kortom, een heerlijke cursus om kennis te maken met de piano.

Lesduur

De cursus bestaat uit 30 lessen. Lestijd variëren van 30 tot 50 minuten per week (afhankelijk van de groepsgrootte). Heeft u interesse,neemt u dan contact met ons op, tel.: 035 – 693 65 96.

Voor leerlingen uit groep 6, 7 en 8 van de basisschool

website pianofest 2009Piano leren spelen in een groepje van minimaal 3 tot maximaal 5 leerlingen.

Samen het instrument ontdekken, noten leren lezen, leren dat thuis oefenen nodig is om beter te worden. De oefeningen, samenspeelopdrachten, gehoortraining, theorie zijn afgestemd op de leeftijd van deze kinderen. De leerlingen leren improviseren en uit het hoofd spelen. Daarnaast worden ze muzikaal uitgedaagd zelf liedjes te maken en aan elkaar te laten horen. Kortom, een heerlijke cursus om kennis te maken met de piano.

Lesduur

De cursus bestaat uit 30 lessen. Lestijd variëren van 30 tot 50 minuten per week (afhankelijk van de groepsgrootte). Heeft u interesse, neemt u dan contact met on op, tel.: 035 – 693 65 96.

Voor volwassenen

Onder het noemer “Nooit te oud voor muziekles” start de basiscursus piano voor volwassenen. In een groepje van 3 tot 5 personen ga je samen het instrument verkennen, noten leren lezen en de basis leggen voor het goed bespelen van het instrument. De oefeningen, speelopdrachten, gehoortraining en theorie zijn afgestemd op de oudere beginner. Deelnemers leren improviseren en uit je hoofd spelen.

Lesduur

De cursus bestaat uit 8 lessen van 45 minuten. De cursus wordt gegeven in Bussum en Laren. Heb je interesse, neem dan contact met ons op tel.: 035 – 693 65 96.

Wat heeft de Gooische Muziekschool te bieden naast de reguliere les?

Er worden gedurende het seizoen diverse leerlingconcerten georganiseerd waaraan deelgenomen kan worden. Wil je hieraan meedoen, informeer dan even bij je docent.

Ook is er ons jaarlijks Pianofestival. Het festival biedt pianisten vanaf 8 tot 18 jaar de gelegenheid om in een mooie omgeving hun ingestudeerde werk te laten horen en te luisteren naar andere pianisten.

Waar geven wij les?

PlaatsDag
Bussumwoensdag
Larenwoensdag