Contactgegevens

Pianoles Laren

Als je pianoles wilt gaan volgen in Laren, kom dan naar De Gooische Muziekschool. Hier staan ervaren docenten voor je klaar om je te laten kennismaken met dit veelzijdige en inspirerende instrument. Ben je 6 jaar of ouder? Dan kun je pianoles gaan volgen aan De Gooische Muziekschool in Laren. Wij geven natuurlijk ook les aan volwassenen, zowel de beginnende als de ervaren pianist is bij ons van harte welkom. De lessen worden gegeven in kleine groepjes, maar ook individueel. Pianoles aan huis behoort ook tot de mogelijkheden.

Pianoles aan De Gooische Muziekschool in Laren
Veel mensen spelen piano en dat is natuurlijk niet voor niets. De piano is veelzijdig instrument met veel mogelijkheden. Bijna bij iedere muziekstijl wordt de piano gebruikt. De piano doet het goed voor solospel, maar ook in een band of orkest is de piano bijna onmisbaar. Bij De Gooische Muziekschool in Laren kunnen kinderen al vanaf 6 jaar terecht voor pianoles. Alle lessen worden gegeven door ervaren muziekdocenten. Neem pianoles in kleine groepjes of individueel. Je kunt ook een docent aan huis laten komen. Zo kun je thuis op je eigen piano les volgen. Vraag wel eerst naar de mogelijkheden.

Neem contact op met de muziekschool
Voor meer informatie over pianoles bij De Gooische Muziekschool in Laren neem je contact op met ons. Je kunt je natuurlijk ook meteen inschrijven via het inschrijfformulier.

inschrijven de Gooische Muziekschool