Contactgegevens

Gitaarles Huizen

Voor gitaarles in Huizen gaat u naar de Gooische Muziekschool. Wij bestaan sinds 1993 en zijn uitgegroeid tot een gerenommeerde muziekschool. Naast muzieklessen, bieden wij ook musical, zang en zelfs DJ les. In 2010 is onze inzet bekroond en zijn wij gecertificeerd als rijkserkende opleiding.

Volg gitaarles in Huizen

U weet dat u graag een muziek instrument wilt bespelen, maar u weet nog niet welke stijl. Met de gitaar is dat geen probleem. Tijdens de gitaarlessen in Huizen merkt u dat u met deze allemansvriend alle kanten op kunt, van rock tot jazz. Verder:

  • Heeft u de keuze uit een klassieke, folk, bas of elektrische gitaar;
  • Is het bij ons niet van belang dat u al kennis heeft van noten of andere muzikale voorkennis;
  • Hebben wij elk jaar een einduitvoering waarin samenwerking centraal staat. Ook bieden wij de mogelijkheid in diverse popbands te spelen.

Onze gitaarlessen in Huizen zijn geschikt voor alle leeftijden. Er kan bij ons begonnen worden met lessen vanaf de leeftijd van 6 jaar.

Inschrijven

Als u niet kunt wachten om te beginnen met gitaarles in Huizen, schrijf u zicheenvoudig in via ons online inschrijfformulier. Denkt u erover het instrument bij ons aan te schaffen? Kijk dan eens rustig rond in onze shop. Voor overige vragen of opmerkingen zijn wij bereikbaar via het telefoonnummer: 035 - 693 65 96.

inschrijven de Gooische Muziekschool