De Gooische Muziekschool
Advertentie

Gitaarles Bussum

Gitaarles in Bussum volgt uw zoon of dochter vanzelfsprekend bij de Gooische Muziekschool. Sinds 1993 is de Gooische Muziekschool actief in het geven van muziek, dans en zanglessen. Wij zijn uitgegroeid tot een muziekschool met vestigingen in Bussum, Naarden, Laren, Eemnes, Huizen, Wijdemeren, Weesp en Muiden. Onze 60 professionele docenten geven ruim 1.300 leerlingen les op deze locaties.

Ontdek de gitaar.

De Gooische Muziekschool biedt uw zoon of dochter de mogelijkheden om naast de ‘gewone’ gitaar de basgitaar of de electrische gitaar te leren bespelen. Echter raden wij iedereen aan om op voorhand de basisvorming muziek te volgen om de muzikale talenten te ontwikkelen en naar de oppervlakte te brengen. Uw kind kan vanaf 7 of 8 jaar starten met gitaarles in Bussum of op één van onze andere vestigingen.


Beginnen met gitaarles? Schrijf je in!

Contact met de muziekschool

Onze muziekschool is tussen 9.00 en 17.30 uur bereikbaar via telefoonnummer 035 – 6936596. Wij beantwoorden al uw vragen over gitaarles in Bussum graag. Natuurlijk kunt u ook het contactformulier invullen, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Leslocaties

  Locatie Bussum
Gebouw Scala
Dr. Schaepmanlaan 8
Locatie Naarden
Basisschool De Rehoboth
Westwalstraat 49
Locatie Laren
De Schering en Inslag
Eemnesserweg 15
  Locatie Laren
Basisschool De Ploeg
Melkweg 42
Locatie Huizen
Basisschool De Springplank
Aristoteleslaan 135
Locatie Eemnes
Ontmoetingscentrum De Hilt
Hasselaarlaan 1c
  Locatie Kortenhoef
Het Akkoord
De Kwakel 56
Locatie Weesp
De Adelaar
Papenlaan 126a
Locatie Weesp VMVW
Van der Muelen-Vastwijkschool
Singel 4
  Locatie Muiden
Crescendo
Fermanplantsoen 1