De Gooische Muziekschool
Advertentie

Theaterles

Ontwikkel een uniek musicaltalent met de theaterlessen van de Gooische Muziekschool. Onze muziekschool is opgericht in 1993 en daarna uitgegroeid tot een regionaal instituut met vestigingen in Laren, Eemnes, Huizen, Bussum, Naarden, Wijdemeren, Weesp en Muiden. Naast muzieklessen bieden wij musical en danslessen voor kinderen vanaf 7 jaar.

Het grote succes van onze theater/musicalopleiding

Binnen onze Jeugd-muziektheater opleiding kunnen kinderen vanaf 8 jaar starten met theaterles. Echter adviseren wij om het voortraject zang en dans te volgen alvorens in te stromen in deze opleiding, kinderen zijn hier vanaf 5 jaar welkom. Aan de hand van audities bekijken wij welke training het beste past bij de wensen en ambities van uw kind. Onze professionele docenten bekijken of deze aansluiten bij de opleiding.


Beginnen met theaterles? Schrijf je in!

Meer weten over onze theaterlessen?

Wilt u meer weten over de theaterlessen die wij aanbieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer 035 – 6936596 of via ons contactformulier (wij nemen dan contact met u op). Voor vragen over muzieklessen op de gitaar, piano, viool, keyboard, cello, contrabas, trompet, klarinet, saxofoon, accordeon, dwarsfluit, blokfluit, fagot, trombone of hoorn kunt u ons vanzelfsprekend ook contacteren.

Leslocaties

  Locatie Bussum
Gebouw Scala
Dr. Schaepmanlaan 8
Locatie Naarden
Basisschool De Rehoboth
Westwalstraat 49
Locatie Laren
De Schering en Inslag
Eemnesserweg 15
  Locatie Laren
Basisschool De Ploeg
Melkweg 42
Locatie Huizen
Basisschool De Springplank
Aristoteleslaan 135
Locatie Eemnes
Ontmoetingscentrum De Hilt
Hasselaarlaan 1c
  Locatie Kortenhoef
Het Akkoord
De Kwakel 56
Locatie Weesp
De Adelaar
Papenlaan 126a
Locatie Weesp VMVW
Van der Muelen-Vastwijkschool
Singel 4
  Locatie Muiden
Crescendo
Fermanplantsoen 1