Muziek met Peuters start september 2017 in Laren

De Gooische Muziekschool gaat weer van start met Muziek met Peuters. Een leuke en energieke muziekcursus voor (groot)ouders en hun (klein)kinderen. Muziek met Peuters is een cursus voor kinderen tussen de 1,5 en vier jaar samen met hun (groot)ouders met als doel om op zeer eenvoudige en speelse manier kennis te maken met muziek. Samen lekker zingen, trommelen, klappen, stampen en dansen maakt het gezellig.

We starten op 21 september 2017 in Laren bij muziekcentrum Schering & Inslag aan de Eemnesserweg 15a. De lessen beginnen om 9.00 uur. De kosten bedragen € 60,00 voor 6 lessen. Kom je met twee peuters dan zijn de kosten € 100,-. Aanmelden kan via deze link. Voor meer informatie kun je bellen met 035 – 693 65 96.

Ook starten wij met Muziek met Peuters op 21 september bij de Koningskinderen, locatie De Kleine Prins. Deze cursus is alleen voor peuters die bij de kinderopvang zitten en is een cursus zonder (groot)ouders. De peuters van andere locaties zijn ook van harte welkom, maar moeten dan door (groot)ouders gebracht worden. De cursus start om 10.45 uur en er is plek voor 10 peuters. Kosten voor 6 weken zijn € 55,-. Aanmelden kan via deze link.