Gitaarles Huizen

Wil jij je muzikaal talent ontwikkelen bij de Gooische Muziekschool, schrijf je dan direct in voor gitaarles in Huizen. In 1993 is de Gooische Muziekschool opgericht. Nu zijn wij uitgegroeid tot een muziekschool met vestigingen in Bussum, Naarden, Laren, Eemnes, Huizen, Weesp en Muiden waar ruim 1.300 leerlingen les krijgen van 60 vakkundige docenten.

Leer gitaar spelen bij ons.

Als uw zoon of dochter graag gitaar wil leren spelen, dan heeft hij of zij de keuze uit een basgitaar, electrische gitaar of een akoestische gitaar. In principe kunnen kinderen vanaf 7 á 8 jaar instromen in onze gitaarlessen in Huizen of op een andere locatie. Echter raden wij aan om op voorhand de basisvorming muziek te volgen om de muzikale talenten van uw kind te ontwikkelen. Deze basisvorming is al te volgen vanaf 4 jaar.

Aanvullende informatie?

Aarzelt u dan niet om ons te contacteren. Als u vragen heeft over gitaarles in Huizen of voor lessen op de piano, viool, keyboard, cello, contrabas, trompet, klarinet, saxofoon, accordeon, dwarsfluit, blokfluit, fagot, trombone of hoorn, dan belt u ons op 035 – 6936596 of stuur ons een bericht via het contactformulier.

Neem contact op

Route naar de Gooische Muziekschool

Landingspagina's Grizzly - Landingspagina's Grizzly - Landingspagina's Grizzly - Landingspagina's Grizzly - Landingspagina's Grizzly - Landingspagina's Grizzly - Landingspagina's Grizzly - Landingspagina's Grizzly - Landingspagina's Grizzly - Landingspagina's Grizzly -

Sitemap    -    2014 © Design and Realisation: Tisda Webdesign