Muziek, Musical, Zangles en Dans voor iedereen van één tot tachtig jaar

Activiteiten
Laatste berichten
Zoeken

29 juni – optreden Kinderkoren Weesp tijdens Weesp Gastvrij

Op 29 juni organiseert Weesp Gastvrij met als thema Muzikaal Weesp een fantastische culturele dag waaraan Muziekschool Weesp deel uit maakt. Wij organiseren diverse workshops en optredens die zeer de moeite waard zijn om aan deel te nemen of te bezoeken.

Onze kinderkoren Pops Kidskoor Weesp geven een spetterend optreden in de Van Houten Kerk om 14.00 uur. Leuk voor kinderen van 8 t/m 11 jaar om te komen kijken. Toegang is gratis.

Kom lekker luisteren met je ouders, broers en zusjes. Opa en Oma mogen natuurlijk ook mee. Als toetje mag je aan het einde van het optreden zelf meezingen met het liedje “Nooit meer Regen”.

Waar kan je naar luisteren?
De diepte van S10
Reis mee van Kvk
Nooit meer regen van Suzan en Freek
Hou vol, hou vast van beste zangers
Blijven rijden van Meau
Afraid of the dark – Chefs specials
On Top of the World – Imagine Dragons
Sky Full of Stars – Coldplay
Cupid – Fifty Fifty

Zou je mee willen zingen? Geef je dan op via marco@degooischemuziekschool.nl en dan ontvang je vast de tekst van “Nooit meer Regen”. Kan je thuis vast oefenen om op 29 juni goed mee te kunnen zingen.

Enthousiast geraakt en wil je met Kids Popkoor Weesp meedoen vanaf het nieuwe seizoen? Het Popkoor repeteert elke dinsdag met dirigent Andrew Waterman. Meld je dan vast aan bij Marco via marco@degooischemuziekschool.nl voor deelname in september. Start van het nieuwe seizoen is vanaf dinsdag 10 september 2024. Gedurende het seizoen proberen we meerdere optredens te organiseren waarin het Popkoor kan optreden.

Repetities zijn op dinsdag:
Groepen 3 t/m 4 van 15.45 tot 16.30 uur
Groepen 5 t/m 7 van 16.30 tot 17.15 uur

Lessen zijn in het Fort aan de Ossenmarkt in Weesp.