18 april 2021 Pianofestival – doe mee en meld je aan!

Op zondag 18 april 2021 organiseert De Gooische Muziekschool haar 14de Pianofestival in Theater Concordia aan de Graaf Wichmanlaan 46 te Bussum van 11.30 tot 17.00 uur. Het Pianofestival is altijd een speciaal evenement omdat jong en oud, beginners en gevorderden kunnen laten horen wat zij het afgelopen jaar hebben geoefend en/of geleerd.

Wij nodigen al onze pianoleerlingen, kinderen, tieners en volwassenen, uit om aan dit festival deel te nemen.

Wij hebben dit jaar voor een andere opzet gekozen. Er zijn drie series van 60 minuten. Serie 1 en 2 staan open voor alle pianisten, jeugd, tieners en volwassenen. De speeltijd in deze series is maximaal 3 minuten. Serie 3 is gereserveerd voor de gevorderde pianisten. De speeltijd in deze serie is maximaal 5 minuten. Per serie is er plek voor 15 à 20 leerlingen. Afhankelijk van de aanmeldingen, delen we de series in.

Er mag solo of quatre-mains gespeeld worden, maar ook klassieke, lichte- of popmuziek. Als je het leuk vindt om met een vocalist of collega instrumentalist mee te doen, geef je dan op.

Hoe gaat de dag eruit zien?

Aan het festival kunnen per serie 15 à 20 pianisten deelnemen. De series delen wij in tussen 11.30 en 17.00 uur. Als je mee wilt doen overleg dan even met je docent over welk stuk je gaat spelen en of je in de beginners of gevorderde serie mee wilt doen. Opgeven kan per mail voor 18 maart. Deelname aan het festival kost € 10,- bij fysieke uitvoering. Graag ontvangen we vóór 31 maart de titel(s) van je stukken.

Wil je meedoe? Geef je op via je docent(e), of per mail via marieke@degooischemuziekschool.nl of info@degooischemuziekschool.nl.