Muziek, Musical, Zangles en Dans voor iedereen van één tot tachtig jaar

Activiteiten
Laatste berichten
Zoeken

Cursus Instrumentale Oriëntatie start september

Deze cursus biedt leerlingen van 7 tot 12 jaar een unieke gelegenheid om kennis te maken met 7 verschillende instrumenten. Voor leerlingen die graag een instrument willen gaan bespelen, maar nog niet weten welk instrument bij hen past.

In een groepje van 4 tot 7 leerlingen wordt er eenmaal per week gedurende 50 minuten een instrument behandeld en bespeeld. De cursus duurt 7 weken. De instrumenten die worden bespeeld zijn dwarsfluit, gitaar, piano / keyboard, saxofoon / klarinet, slagwerk, trompet en viool.

Voor deze cursus is geen muzikale vooropleiding vereist. De docenten houden een evaluatieformulier bij, dat besproken kan worden met leerling en ouders aan het einde van de cursus. Tijdens dit 10-minuten gesprek worden ervaringen van docenten en leerlingen besproken om zo te bepalen welk instrument het beste bij de leerling past.

De cursus wordt op vrijdag en zaterdag gegeven in Bussum.

In Bussum start de cursus op vrijdag 22 en zaterdag 23 september 2023 in Bussum. Bij voldoende aanmeldingen start er per dag twee groepen. De lestijden op vrijdag zijn 16.00 en 17.00 uur. Op de zaterdag om 12.00 en 13.00 uur. Lesduur is 50 minuten.

De kosten van de cursus zijn € 115,-. Doe je mee? Meld je dan aan middels onderstaande button.
Bij twee kinderen uit één gezin zijn de kosten € 172,50.

inschrijven de Gooische Muziekschool