Muziek, Musical, Zangles en Dans voor iedereen van één tot tachtig jaar

Activiteiten
Laatste berichten
Zoeken

9 januari 2024 start Muziek voor Kleuters Muiderberg

Muziek voor Kleuters is een cursus van 14 lessen voor kinderen uit groep 1 & 2 van de basisschool (leeftijd 4-6 jaar). Een super leuke cursus voor de kleintjes om muziek samen te ontdekken en ervaren!

Vanaf dinsdag 9 januari starten we met Een treintje ging uit rijden! in Muiderberg met juf Pauline. De lessen worden gegeven in Ontmoetingscentrum De Steeg aan de Populierenlaan 2b, Muiderberg. In 14 weken neemt het treintje ons mee op reis. Iedere week stapt er iemand anders in die ons iets kan leren over muziek maken, zoals de wijze meester Uil, de fanfare of de sneeuwman. Kom meedoen met dit spannend avontuur en ontdek wie er nog meer instappen …!  

De kern van de cursus is om spelenderwijs het muzikale gevoel te stimuleren en zo een muzikale basis neer te zetten. Tijdens de reis maken we kennis met muziekinstrumenten en klanken. Daarnaast vormen zingen, bewegen op muziek, spelen op kleine slaginstrumenten en doen-, luister- en samenspeeloefeningen belangrijke onderdelen van de les. Door deze activiteiten wordt het gevoel voor puls, timing en ritme, tonaliteit, melodie en harmonie ontwikkeld.

Doe je mee? Schrijf je dan in middels onderstaande button.

inschrijven de Gooische Muziekschool