Muziek, Musical, Zangles en Dans voor iedereen van één tot tachtig jaar

Activiteiten
Laatste berichten
Zoeken

31 oktober start Instrumentaal basisjaar Muiderberg

Vanaf dinsdag 31 oktober gaan we met juf Pauline starten met de cursus Instrumentaal basisjaar in Muiderberg. Elke dinsdagmiddag van 17.00 tot 18.00 uur maak je in 22 weken kennis met 5 instrumenten. Leslocatie is Ontmoetingscentrum De Steeg aan de Populierenlaan 2b.
Kosten van 22 lessen zijn € 465,-.

Wil je graag een instrument bespelen, maar weet je niet zo goed wat je moet kiezen? Twijfel je tussen een aantal instrumenten? Of weet je niet zo goed of muziekles wel iets voor jou is? Dan hebben wij hier de ideale keuze: het Instrumentaal basisjaar.

Deze cursus is voor kinderen vanaf groep 5 van de basisschool of voor leerlingen die Kraak de Code hebben gevolgd. Deze laatste leerlingen moeten wel bij aanvang van de cursus in groep 4 van de basisschool zitten.

De hoofdinstrumenten die tijdens de cursus aan bod komen zijn slagwerk, dwarsfluit / blokfluit, gitaar, viool en de piano. Wij verzorgen de instrumenten, deze kunnen niet mee naar huis worden genomen. Naast de hoofdinstrumenten in de cursus, komen de volgende instrumenten op ´visite´: melodisch slagwerk, klarinet, saxofoon / trompet, basgitaar / elektrisch gitaar, cello en keyboard. De leerlingen kunnen dan even kort kennismaken met deze instrumenten.

Wil je meedoen, schrijf je dan in middels onderstaande button.

inschrijven de Gooische Muziekschool