Muziek, Musical, Zangles en Dans voor iedereen van één tot tachtig jaar

Activiteiten
Laatste berichten
Zoeken

22 juli t/m 25 juli – Theater zomerweek – Charlie & the Chocolate Factory

Voor wie niet genoeg kan krijgen van theater- en zanglessen!

Na het succes van Matilda, Annie en De Grote Vriendelijke Reus (GVR) zijn we terug met een nieuw beroemd verhaal: Charlie and the Chocolate Factory.
Wie kent het niet? Het boek is in 1964 uitgebracht door schrijver Roald Dahl. Een groots en meeslepend verhaal vol fantasie en dus super geschikt voor theater.

Van maandag 22 juli t/m donderdag 25 juli gaan wij werken aan de musical Charlie and the Chocolate Factory van 10.00 tot 15.00 uur. Ervaring heb je niet nodig om mee te doen. Elke dag flink oefenen, maar ook lekker buiten spelen, ontspannen en gezellig samen de dag doorbrengen. De lessen zijn op de muziekschool aan de Dr. Schaepmanlaan 8 te Bussum. Bij voldoende aanmeldingen hebben we twee groepen. De eerste is voor leerlingen van 7 t/m 9 jaar en de tweede van 10 t/m 13 jaar. Maar gezamenlijk gaan we de musical uitvoeren op donderdag 25 juli om 14.30 uur voor ouders, broers, zusjes, opa’s en oma’s. Iedereen is van harte welkom om te komen kijken.

Het verhaal:
Charlie Bucket is een arm jongetje. Hij woont samen met zijn ouders en zijn vier grootouders in een klein huisje. In de stad waar Sjakie woont, vlak bij zijn eigen huis, staat de beroemde chocoladefabriek van Willy Wonka.

Op een dag leest Charlie’s vader in de krant dat er een wedstrijd wordt uitgeschreven. In vijf willekeurige chocoladerepen van Wonka bevindt zich een Gouden Toegangskaart. De vijf kinderen die zo’n kaart vinden, mogen de fabriek bezoeken en zullen daarbij rondgeleid worden door Willy Wonka. Bovendien krijgen de vinders van de Gouden Toegangskaart ieder levenslang gratis snoepgoed van Willy Wonka.

Als de uitgemergelde Charlie op straat een tientje vindt, besluit hij nog een reep te kopen om wat te eten te hebben en de rest van het geld aan zijn moeder te geven. Als hij besluit om nog een tweede reep te kopen, blijkt daarin de laatste Gouden Toegangskaart te zitten.

Uiteraard is de musical gebaseerd op het boek, maar de groep zal daarnaast ook haar eigen improvisatie bedenken en toepassen. Dus, al ken je het verhaal … hoe wordt deze musical?

Wil je meedoen, schrijf je dan in middels onderstaande button. De kosten voor leerlingen van De Gooische Muziekschool zijn € 195,- en voor niet-leerlingen € 250,-. Neem zelf je lunch mee, maar wij zorgen voor drinken en wat lekkers tijdens de pauzes.

inschrijven de Gooische Muziekschool