Start met muzieklessen in Soesterberg

Vanaf de maand januari kunnen kinderen en volwassenen muziekles volgen in Soesterberg. De lessen worden geven in de ruimte van Basisschool De Postiljon aan de Generaal Winkelmanstraat 111. Op maandagmiddag zijn er gitaarlessen voor kinderen vanaf groep 4, maar ook oudere kinderen en volwassenen zijn welkom.

Op dinsdag starten we om 15.20 uur met Basiscursus Muziek voor kinderen uit groep 1 t/m 3. Later op de middag staat een kinderkoor gepland en zijn er mogelijkheden voor blokfluit en dwarsfluitlessen.

Proefles

Voor alle lessen geldt een proefles. Bevalt de les niet dan kan de leerling stoppen door zich telefonisch of per mail af te melden. Wij gaan er uiteraard vanuit dat de les leuk en inspirerend is. Dan is het de eerste les geweest van de betreffende serie.

Aanbieding bij aanmelding in januari 2019

Ondanks dat de lessen in series afgenomen dienen te worden geven wij hieronder de prijzen per les. De lengte van de serie is afhankelijk van de start datum. Let op, dit is een aanbieding

LesTarief*Voor wie?
Groepslessen instrumentaal€ 7,50Vanaf groep 4
Duolessen instrumentaal€ 11,25Vanaf groep 4
Privélessen instrumentaal€ 15,-Vanaf groep 4
Basiscursus Muziek€ 5,70Voor groep 1 t/m 3
Kinderkoor€ 4,50Voor groep 5 t/m 8

*) Excl. BTW, voor volwassenen vanaf 21 jaar moet 21% BTW worden berekend.

Wil je meer informatie mail ons dan via deze link of bel naar 035-6936596

inschrijven de Gooische Muziekschool