Muziek, Musical, Zangles en Dans voor iedereen van één tot tachtig jaar

Activiteiten
Laatste berichten
Zoeken

Start mei-aanbieding met 5 lessen

Op zaterdag 13 april organiseren wij onze regionale open dag waarbij je tussen 12.00 en 13.15 uur kennis kan maken met diverse instrumenten. Dit zijn klarinet, saxofoon, dwarsfluit, piano, blokfluit, viool, drums en de gitaar. Gediplomeerde docenten staan klaar om je te helpen en te adviseren. Ben je er uit, schrijf je dan in voor onze mei-aanbieding. Je kunt op je gekozen instrument dan 5 lessen volgen van 20 of 30 minuten met een leuke korting. Deze aanbieding is alleen geldig voor privélessen.

Mocht je toch niet zeker zijn van je keuze en ben je tussen de 7 en 12 jaar oud, dan adviseren we je om de cursus Instrumentale Oriëntatie te volgen. Een korte cursus van 7 weken om kennis te maken met 7 verschillende instrumenten. Deze cursus start op vrijdag 17 mei en klik hier voor meer informatie.

Bij aanmelding van de mei-aanbieding vragen wij je wel om je via onderstaande button in te schrijven. Na de 5de les moet je zelf aangeven door te willen gaan met het instrument. Horen wij niets, dan vervalt je inschrijving en je plekje bij de docent.

inschrijven de Gooische Muziekschool