Start kinderkoren in Bussum en Laren – september 2018

De kinderkoren van De Gooische Muziekschool bestaan al ruim 15 jaar. De koren treden meerdere malen per seizoen op. Vaste prik elk jaar bij de intocht van Sinterklaas en tijdens de kerstviering. Ook treden zij op tijdens voorspeelavonden en open dagen en zijn ze actief bij allerlei evenementen in ‘t Gooi.

De kinderen leren via meezing CD’s en/of pianobegeleiding moderne populaire kinderliedjes. Het repertoire bestaat onder meer uit liedjes van Kinderen voor Kinderen en andere populaire songs.

In Bussum en Laren is instromen nog mogelijk. Dus hou je van zingen en optreden, kom dan lekker meedoen.

In Bussum worden de repetities gehouden op maandag op de muziekschool aan de Dr. Schaepmanlaan 8. Kinderen van groep 2 t/m 4 en van 5 t/m 8 van de basisschool kunnen hieraan deelnemen.

In Laren kunnen kinderen uit groepen 4 t/m 7 deelnemen en zijn de repetities op vrijdag in Muziekcentrum Schering & Inslag aan de Eemnesserweg 15a te Laren.

Leerlingen starten met 3 proeflessen voor € 15,-.

Basisschool groep 2 t/m 4 – Bussum16.00 – 16.45 uur op maandag
Basisschool groep 5 t/m 8 – Bussum16.45 – 17.30 uur op maandag