Start kinderkoren in Bussum en Laren – september 2018

åDe kinderkoren van De Gooische Muziekschool bestaan al ruim 15 jaar. De koren treden meerdere malen per seizoen op. Vast prik elk jaar bij de intocht van Sinterklaas en tijdens de kerstviering. Ook treden zij op tijdens voorspeelavonden en open dagen en zijn ze actief bij allerlei evenementen in ‘t Gooi.

De kinderen leren via meezing CD’s en/of pianobegeleiding moderne populaire kinderliedjes. Het repertoire bestaat onder meer uit liedjes van Kinderen voor Kinderen en andere populaire songs.

In Bussum starten we op maandag 3 september en in Laren op vrijdag 7 september.

In Bussum worden de repetities gehouden op maandag op de muziekschool aan de Dr. Schaepmanlaan 8. Kinderen van groep 2 t/m 4 en van 5 t/m 8 van de basisschool kunnen hieraan deelnemen.

In Laren kunnen kinderen uit groepen 5 t/m 7 deelnemen en zijn de repetities op vrijdag in Muziekcentrum Schering & Inslag aan de Eemnesserweg 15a te Laren.

Leerlingen starten met 3 proeflessen voor € 15,-.

Basisschool groep 2 t/m 4 – Bussum16.00 – 16.45 uur op maandag
Basisschool groep 5 t/m 8 – Bussum16.45 – 17.30 uur op maandag