Speel mee in Musical Peter Pan – start 22 januari 2021 in Weesp

Vanaf vrijdag 22 januari 2021 start de musicalafdeling van de Gooische Muziekschool met de repetities voor de musical Peter Pan in Weesp. Onder regie van Esther Werneke zullen de deelnemende kinderen een eigentijdse productie gaan maken. Na 17 repetities komt er een uitvoering in een echt theater.

Het verhaal

In het oude Londen woont de familie Darling. De oudste dochter Wendy leest haar broertjes John en Michael iedere avond voor. Verhalen die tot de verbeelding spreken op hun eigen eiland der fantasieën; Nimmerland. Op een avond vliegen Peter en zijn elfje Tinkelbel de kinderkamer van de Darling’s binnen. Peter bekijkt de slaapkamer alsof hij er nog nooit eerder een heeft gezien. Waarom zou je ’s nachts in je saaie bed blijven liggen als je ook echte avonturen kunt beleven?

En.. het avontuur begint!

Naast Peter, Wendy en Tinkelbel, spelen ook Kaptein Haak, de slimme Jongens en de indianen een grote rol in de musical. Speel mee in dit bijzondere verhaal vol fantasie, spanning en magie!

Meedoen kan als je tussen 8 en 12 jaar oud bent. De lessen worden op vrijdag 13.00 tot 14.15 uur in basisschool Van der Muelen Vastwijkschool. Je werkt in 17 weken toe naar de eindvoorstelling in een theater. Kosten zijn € 195,- per persoon.

Doe jij mee? Schrijf je dan middels onderstaande button in.