Muziek, Musical, Zangles en Dans voor iedereen van één tot tachtig jaar

Activiteiten
Laatste berichten
Zoeken

Produceren leer je bij De Gooische Muziekschool

Je bent altijd al bezig met muziek of mix je al wat jaren jouw favoriete muziek. Altijd ook een wens gehad om EIGEN MUZIEK te maken een EIGEN SOUND te creëren.

Dat kan vanaf 2020 bij de Gooische DJ-School. We leren jou in 15 lessen van 1 uur wat produceren inhoudt, hoe je bepaalde nummers opbouwt en welke technieken er zijn. Uiteindelijk leren wij je hoe je zelfstandig een track produceert in een muziekstijl naar keuze met het programma FL Studio. Een eigen sound creëren, werken met plug-ins zoals Massive of Serum, vocalen bewerken, beats maken, effecten toepassen, mixing en mastering technieken om je track release ready te kunnen maken, alles komt aan bod. Wat je al weet slaan we over en waar je zelf vastloopt zullen wij je helpen om door te kunnen gaan. Muziek produceren is leuk om te doen wanneer je weet hoe het werkt! Je hebt geen jaren nodig om te kunnen leren produceren wanneer je doelgericht lessen volgt bij De Gooische DJ-school.

Je mag uiteraard je eigen computer of laptop meenemen en inpluggen in onze studio.
Om snel te leren en thuis te kunnen oefenen is het goed om een FL Studio programma aan te schaffen.

De lessen zijn alleen of samen (max. 2 personen) te volgen en  is geschikt voor kinderen en volwassenen, beginners en personen die al thuis bezig zijn met het programma FL Studio en vastlopen. Kosten van 15 lessen zijn € 340,-.

Inschrijven is mogelijk via onderstaande button.

inschrijven de Gooische Muziekschool