Muziek, Musical, Zangles en Dans voor iedereen van één tot tachtig jaar

Activiteiten
Laatste berichten
Zoeken

Pianofestival op 17 maart

Op zondag 17 maart organiseren wij voor de 13de keer ons pianofestival. Ditmaal houden wij ons festival in het Rosa Spierhuis in Laren. Wij hebben daar de beschikking over een Steinway vleugel. Wij nodigen al onze pianoleerlingen, kinderen en volwassenen, uit om aan dit festival deel te nemen.

Wij hebben dit jaar voor een andere opzet gekozen. Er zijn drie series van 60 minuten. Serie 1 en 3 staan open voor alle pianisten, jeugd, tieners en volwassenen mag solo of quatre-mains gespeeld worden. De speeltijd in deze series is maximaal 3 minuten. Na afloop ontvangen alle deelnemers een certificaat.

Serie 2 is gereserveerd voor de gevorderde pianisten. De speeltijd in deze serie is maximaal 5 minuten. Deze pianisten krijgen een juryrapport en een certificaat. Wie er in de jury plaats nemen is nog niet bekent.

Je mag klassieke, lichte- of popmuziek spelen. Solo, quatre-mains of samenspelen met een vocalist of collega instrumentalist.

Hoe gaat de dag eruit zien?

Aan het festival kunnen maximaal 36 pianisten deelnemen. De series delen wij in tussen 12.00 en 17.00 uur. Als je mee wilt doen overleg dan even met je docent over welk stuk je gaat spelen en of je deel wilt nemen in de gevorderde serie. Opgeven kan voor 31 januari 2019 per mail. Kosten zijn € 10,-. Graag ontvangen we vóór 26 februari de titel(s) van je stukken.