Muziek, Musical, Zangles en Dans voor iedereen van één tot tachtig jaar

Piano leren spelen volwassenen

Bij De Gooische Muziekschool kun je piano leren spelen voor volwassenen. Wij zijn een school voor muziek, musical en theater en onze professionele docenten leren het je graag!

> Meer informatie nodig of heb je een vraag? Neem direct contact met ons op!

piano leren spelen volwassenen

De Gooische Muziekschool sinds 1993

De Gooische Muziekschool bestaat al sinds 1993 en verzorgt muziek-, musical- en theaterlessen in Eemland en het Gooi. Wil je piano leren spelen voor volwassenen? Onze docenten helpen je graag! Wij bieden daarbij twee mogelijkheden:

  • Individuele pianolessen
  • Basiscursus Piano in een groep

Volwassenen kunnen een basiscursus piano spelen volgen in een groep van maximaal vijf personen. Samen verken je het instrument, leer je noten lezen en leg je de basis voor het goed bespelen van de piano. Alle oefeningen, opdrachten en theorie zijn afgestemd op de oudere beginner. Ook leer je improviseren en uit je hoofd spelen. Deze basiscursus bestaat uit acht lessen van 45 minuten.

Onze leslocaties

Wij geven onze pianolessen op maar liefst 5 leslocaties:

  • Bussum (maandag t/m vrijdag)
  • Laren (maandag, dinsdag en vrijdag)
  • Huizen (maandag, woensdag en vrijdag)
  • Weesp (maandag, woensdag, donderdag en vrijdag)
  • Muiderberg (vrijdag)

Meer weten over piano leren spelen voor volwassenen?

Ben je geïnteresseerd of heb je een vraag? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie over onze individuele- of groepslessen. Je kunt ons van maandag tot en met vrijdag bereiken op telefoonnummer 035 – 693 65 96. Direct inschrijven is natuurlijk ook mogelijk. Onze tarieven vind je hier. Graag tot ziens!

Neem contact op

Heb je een vraag of wil je nog meer informatie over deze muziekles of onze muziekschool? Vul dan onderstaand formulier volledig in of neem contact met ons op via: