Ontdek je muzikale talent – voor alle leeftijden

Ontdek je talent! Muziek – Musical – Theater

Onder de titel ‘Ontdek je Talent!’ nodigt De Gooische Muziekschool iedereen uit om muziek te komen maken. Muziek maken is onmisbaar voor een goede ontwikkeling en stimuleren van het brein: muziek maakt slim.

Naast muziekles heeft de school ook een Musical & Theaterafdeling die repeteren op dinsdag, woensdag en donderdag. Leerlingen worden op leeftijd ingedeeld. Vraag naar de mogelijkheden, mail.

Voor volwassenen is er een speciaal programma ontwikkeld. Starters kunnen beginnen met groepslessen gitaar of piano. Voor andere instrumenten en zang is er privéles. Ook zijn er theaterlessen voor (jong)volwassenen bij de Gooische Toneelgroep.

Kinderen van 1 tot 18 jaar hebben veel mogelijkheden binnen De Gooische Muziekschool.strumenten leren bespelen, spelen in een popband (jong en volwassenen), theayerlessen, Musical & Dance Center, De Gooische DJ-school en uiteraard zingen. Kinderen uit groep 1 t/m 5 kunnen ook lessen volgen binnen de afdeling Basisvoming Muzie. Deze lessen zijn gericht op oriënteren, ontdekken en leren.

Lessen worden gegeven op diverse locaties, informeer bij De Muziekschool per mail of telefonisch, – 035 – 693 65 96.