Nooit te Oud voor piano- en gitaarlessen

Onder het noemer “Nooit te oud voor muziekles” start De Gooische Muziekschool weer een nieuwe serie lessen voor volwassenen. Vanaf september/oktober 2018 proberen wij weer uit alle aanmeldingen leuke groepjes te vormen die samen van start gaan op de gitaar of piano.

In een groepje van 3 tot 5 personen worden de deelnemers bekend gemaakt met het bespelen van de gitaar of piano en wordt de basis van het muziek maken gelegd.

Samen het instrument verkennen, noten leren lezen en een basis leggen voor het bespelen van het instrument. De oefeningen, speelopdrachten, gehoortrainingen en theorie zijn afgestemd op de oudere beginner. De deelnemers leren van blad en uit het hoofd spelen. Kortom, een heerlijke cursus om kennis te maken met de gitaar of piano.

De cursus bestaat uit 8 lessen van 45 minuten (min. 3 personen) en worden gegeven in Bussum en Laren. Als we een match tussen twee leerlingen vinden, wordt de lesduur verminderd naar 30 minuten.
Kosten voor 8 lessen zijn € 120,- excl. 21% BTW.

Andere instrumenten zijn natuurlijk ook voor de volwassenen te volgen, zoals viool, cello, harp, klarinet, trompet, drums, enzovoort. Maar dan als privélessen, ben je geïnteresseerd vraag dan even naar de mogelijkheden bij ons secretariaat. Dit kan via deze link.

Voor aanvullende informatie over de groepslessen gitaar- en piano voor volwassenen, stuur een mail.

inschrijven de Gooische Muziekschool