Nooit te oud voor muziekles, ga de uitdaging aan en geef je nu op …!

advertentie-mdh-uitgeverij-vrijekrant-gooi-vechtstreek-editie-gooise-merenOnder het noemer “Nooit te oud voor muziekles” start De Gooische Muziekschool met lesaanbod voor volwassenen. Vanaf november 2016 wil de school starten met een basiscursus piano, viool, gitaar en drums. In een groepje van 3 tot 5 personen worden de deelnemers bekend gemaakt met het bespelen van het instrument naar keuze en wordt de basis van het muziek maken gelegd.

Samen het instrument verkennen, noten leren lezen en de basis leggen voor het goed bespelen van het instrument. De oefeningen, speelopdrachten, gehoortraining en theorie zijn afgestemd op de oudere beginner. De deelnemers leren improviseren en uit het hoofd spelen. Kortom een heerlijke cursus om kennis te maken met een van de favoriete instrumenten.

De cursus bestaat uit 8 lessen van 45 minuten en kunnen worden gegeven in Bussum en Laren. De kosten bedragen € 120,00 exclusief BTW.

Geef je via deze link op en wij nemen contact met je op om te kijken of we een groep tot stand kunnen brengen. Geef bij de opmerkingen aan je voorkeursdagen en -tijden zodat we bij de groepsformeren daar rekening mee kunnen houden.