Muziek, Musical, Zangles en Dans voor iedereen van één tot tachtig jaar

Activiteiten
Laatste berichten
Zoeken

Nieuw – Theaterlessen op dinsdag voor 9 t/m 11 jaar

Vind jij het waanzinnig om op het podium te staan en ben je 9 tot en met 11 jaar? Doe dan mee met de MuziekTheaterSchool op dinsdag van 16.30 tot 18.00 uur. Je volgt dan eerst een half uur zangles en daarna aansluitend een uur toneelles.

Je leert niet alleen je teksten, maar ook hoe je kunt improviseren en welke expressies gebruik je bij bepaalde emoties. Hoe is je houding en hoe moet je bewegen op het podium. En natuurlijk kun je je fantasie volledig toepassen.

Je werkt samen met je leeftijdsgenootjes toe naar een einduitvoering aan het einde van het seizoen op een echt toneel in een theater.

Proberen? Jazeker, je start met 3 proeflessen. Je hebt geen specifieke voorkennis nodig. In deze lessen kun je kijken of je het leuk vindt, klikt het binnen de groep en voldoet het aan je verwachtingen. Daarnaast kijkt de docent ook of je goed past binnen het team en of je voldoende talent en ambitie hebt. Je moet er wel rekening mee houden dat je thuis je teksten en eventueel liedjes moet instuderen.

Ben jij toe aan een geweldig optreden aan het einde van het seizoen? Meld je dan snel aan middels onderstaande button.
Bij voldoende aanmeldingen starten we op dinsdag 5 januari 2021.