NIEUW – Pianolessen op zaterdag in Bussum

Vanaf zaterdag 2 november gaan we starten met een pianopraktijk voor jong en oud in Bussum.

De lessen die gevolgd kunnen worden zijn:

Music voor Little Mozarts – duo- of groepsles voor kinderen van
5-6 jarige. De cursus bestaat uit een serie van 15 lessen van 30 minuten. Na de eerste serie kan er nog een serie gevolgd worden. De kosten van 15 duolessen zijn € 230,- en van groepslessen
€ 175,-. Je dochter/zoon komt in eerste instantie op onze wachtlijst en bij voldoende aanmeldingen gaan we kijken of we een goede match kunnen maken. Dit zijn allemaal beginnende leerlingen.

Duo- of groepslessen voor jeugd – pianolessen voor jeugd vanaf 7 jaar is mogelijk. We matchen kinderen op leeftijd. Duo- en groepslessen worden gegeven in blokken van 15 lessen. Kosten van 15 duolessen zijn
€ 230,- en van groepslessen € 175-. Vinden we een match, dan kunnen we beginnen.

Privélessen van 20 of 30 minuten – wil je privéles volgen, dan kan dat vanaf 5 jaar oud. Je kunt kiezen tussen 20 of 30 minuten. Je start met een kennismakingsles en ga je door, dan is deze de eerste van 10 proeflessen. De kosten van 10 proeflessen van 20 minuten zijn € 199,- en van 30 minuten € 285,-. Na de 10de proefles is het mogelijk om te stoppen door een mail te sturen naar info@degooischemuziekschool.nl. Horen wij niets, dan stroom je automatisch door naar de jaarcursus.

Nooit te Oud voor pianolessen – ben je 21 jaar en ouder en wil je graag samen piano leren spelen, dan is deze cursus perfect. Je gaat met medeleerlingen van start met een cursus van 8 weken voor € 125,- excl. 21% BTW. Ben je met zijn tweetjes, dan is de lesduur 30 minuten, ga je van start met een trio dan is de lesduur 45 minuten. Start van de cursus is wel afhankelijk van de aanmeldingen. Geïnteresseerd? Meld je dan aan.

Geïnteresseerd, schrijf je dan in …

inschrijven de Gooische Muziekschool