NIEUW in Laren – Oriëntatieklas Muziek start 7 oktober

Een muziekinstrument leren bespelen is ontzettend leuk. Maar welk instrument past bij jou? Ken je eigenlijk alle instrumenten al en hoe is het om er op te spelen?

De Gooische Muziekschool biedt kinderen van 7 tot 11 jaar de mogelijkheid om in 7 weken alle instrumenten te verkennen. Voor deze cursus is geen muzikale vooropleiding vereist.

De instrumenten die worden bespeeld zijn dwarsfluit, gitaar, piano / keyboard, saxofoon / klarinet, slagwerk, trompet en viool.

Na deze cursus is er een evaluatiegesprek mogelijk om te kijken welk instrument er bij het kind past. De lessen zijn op woensdag van 15.40 – 16.20 uur, starten vanaf 7 oktober in Muziekcentrum Schering & Inslag aan de Eemnesserweg 15a te Laren.

Voor deze cursus is geen muzikale vooropleiding vereist.

Aanmelden is mogelijk via onderstaande button.

inschrijven de Gooische Muziekschool