Muziekaanbod in Weesp start september 2018

In Weesp geven we in september weer een divers aanbod van muzieklessen voor jong, tieners en volwassenen.

We geven gitaar, blokfluit, keyboard, klarinet, piano, saxofoon, slagwerk, trompet en vioollessen. Bij sommige instrumenten is alleen privéles mogelijk, bij andere weer duo- en groepslessen. Dit ligt ook aan de aanmeldingen van leerlingen voor diverse instrumenten. Dus schroom niet en informeer naar de mogelijkheden.

Naast de instrumentale lessen verzorgen we ook groeplessen voor de jeugd, waaronder Muziek voor Kleuters (groep 1 & 2 basisschool) en de vernieuwde cursus basisvorming muziek Kraak de Code (groep 3 & 4 basisschool). Naast groepsles blokfluit geven we voor de kleintjes (vanaf 5 jaar, groep 2) ook de cursus Fluiten met Visjes. Een speelse cursus voor jonge kinderen om blokfluit te leren spelen.

Voor piano is les-aan-huis mogelijk.

We geven les op diverse locaties binnen Weesp en Muidenberg.

Informeer naar de mogelijkheden. Dit kan door een mail te sturen of te bellen 035 – 693 65 96.

inschrijven de Gooische Muziekschool