29 oktober – Muziek voor Kleuters start in Eemnes

Op maandag 29 oktober gaan we van start met de cursus Muziek voor Kleuters op basisschool 7-Sprong, Schoolpad 1 in Eemnes. Lestijd op maandag is van 15.30 tot 16.10 uur.

Een basiscursus muziek voor leerlingen uit groep 1 en 2 van de basisschool. Muziek voor Kleuters is een cursus van 10 weken voor € 85,-.

De cursus heeft als thema Kikker, waarbij we met Kikker op zoek gaan naar een leuke manier om zijn verjaardag te vieren. Natuurlijk gaan Eend, Haas en Varkentje mee op deze ontdekkingsreis langs allerlei klanken, muziekinstrumenten en alles wat erbij komt kijken om muziek te maken.

De kleuters maken spelenderwijs kennis met muziekinstrumenten en klanken. Daarnaast vormen zingen en bewegen op muziek, spelen op kleine slaginstrumenten en doen-, luister- en samenspeeloefeningen belangrijke onderdelen van de les. Door deze activiteiten wordt het gevoel voor puls, timing en ritme, tonaliteit, melodie en harmonie ontwikkeld. Naast de muzikale ontwikkeling ontdekken ze hoe leuk het is om samen muziek te maken.

inschrijven de Gooische Muziekschool