Mei-aanbieding geldt voor alle instrumenten

Deze aanbieding is geldig voor kinderen, tieners en volwassenen. Immers je bent nooit te oud voor muziekles. Het geeft je de kans om in 5 privélessen van 20 of 30 minuten een instrument te ontdekken. Je kunt dan ervaren hoe leuk het is om met een muziekinstrument bezig te zijn en om thuis te oefenen. Is het wel zo leuk als je dacht? Klinkt het naar verwachting? Ook ontdek je hoeveel tijd je thuis kwijt bent om te oefenen want dat hoort er wel bij. Past het allemaal wel?

De lessen worden gegeven in Bussum, Eemnes, Laren, Huizen en Weesp en zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid van leerling en docent. Mocht deze beschikbaarheid er niet zijn, dan wordt deze aanbieding niet doorgeschoven naar een andere maand. Schrijf je in t/m 25 mei 2018 en je kunt gedurende de hele maand mei starten met lessen.

Lessen eindigen na het volgen van 5 privélessen en een schriftelijke opzegging is niet nodig. Mocht de leerling onverhoopt een keer niet kunnen, dan vervalt de les. Verzuim door de docent wordt ingehaald. Je betaald voor deze aanbieding geen inschrijfgeld. De aanbieding voor cursisten ouder dan 21 jaar is exclusief 21% BTW.

Uiteraard hopen wij dat je zo enthousiast bent geraakt dat je volgend seizoen lekker verder gaat met muziekles op het door jou gekozen instrument. Mocht dit zo zijn, dan is inschrijving mogelijk via onze website en gelden de regels zoals vastgesteld in onze algemene voorwaarden.

inschrijven de Gooische Muziekschool