Muziek, Musical, Zangles en Dans voor iedereen van één tot tachtig jaar

Activiteiten
Laatste berichten
Zoeken

Lesaanbod Koningskinderen

Voor kinderen die verblijven op de opvang van Koningskinderen bieden wij muzieklessen aan.

Starten we bij de allerkleinsten is er Muziek voor Peuters voor kinderen van 2 tot 4 jaar oud. Deze cursus geven wij op diverse locaties van Koningskinderen en de ouders informeren wij via de app van Koningskinderen. Inschrijven gaat wel via de site van de Gooische Muziekschool.

Voor de kleuters start de cursus Treintje ging uit rijden. Een leuke cursus waarbij de leerling elke week een nieuwe muzikale ontdekking doet. We gaan op reis met de trein en welke muzikaal instrument en/of persoon stapt in dit treintje om ons iets te leren? Elke week weer een verrassing. Deze cursus duurt 15 weken en na de eerste cursus kan er een nieuwe serie gevolgd worden die start in februari met een nieuw thema.

Dan voor leerlingen uit groep 5 & 6 is er een geweldige cursus Instrumentaal basisjaar. Dit is een jaarcursus en ontmoet je gedurende het seizoen 7 verschillende instrumenten. Met elk instrument ga je 6 weken aan de slag. Dus je leert een klein beetje van elk instrument. Zo weet je heel goed aan het einde van de cursus welk instrument je voorkeur heeft.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met info@degooischemuziekschool.nl of telefonisch 035 – 693 65 96

Let wel op dat Peuters niet naar diverse locaties worden gereden. Als je kind bij Koningskinderen verblijft, dan mag hij/zij op de dagen dat hij/zij niet op de aanvang zit meedoen met de cursus, maar moet dan door jezelf worden gebracht en gehaald.

Voor kinderen vanaf groep 2 (vanaf cursus Muziek voor Kleuters) wordt er vanaf verschillende vestigingen wel gereden door Koningskinderen, maar vervoer moet door de ouders zelf worden aangevraagd via de website van Koningskinderen.

inschrijven de Gooische Muziekschool