Kraak de code start in september – diverse locaties

Kraak de Code is een basisjaar muziek voor leerlingen uit groep 3 & 4 van de basisschool. In Kraak de Code gaan leerlingen mee op ontdekkingstocht langs de verschillende muziektekens. Onderweg moeten de verschillende codes gekraakt worden om nieuwe tekens te ontdekken en gaan ze zelf muziek maken!

Door middel van allerlei spelletjes en opdrachten leren de leerlingen zo de verschillende tekens van het notenschrift kennen en niet te vergeten, zelf toe te passen en ten gehore brengen. Zingend met boomwhackers, allerlei slaginstrumenten en vanaf halverwege het jaar het klokkenspel.

Ga mee op ontdekkingstocht langs de verschillende muziektekens. Onderweg doen we allerlei spelletjes en opdrachten en leren we de verschillende tekens van het notenschrift. We zingen en spelen op allerlei instrumenten, zoals boomhackers, slaginstrumentjes en het klokkenspel.

EN wie weet wat we nog meer allemaal tegen komen …

Kraak de Code start bij voldoende aanmeldingen in september op de volgende locaties:
Bussum – vrijdag
Huizen – woensdag
Laren – woensdag
Weesp – maandag

Inschrijving kan middels onderstaande button.

inschrijven de Gooische Muziekschool