Kinderkoor Laren en Bussum zingt o.a. in Spant! Doe jij mee?

Ons Kinderkoor in Laren en Bussum is een groot succes geweest en dat willen we ook in 2018! Het koor onder leiding van Nico Schimmel (Laren) en Esther Segers (Bussum) heeft diverse keren opgetreden. Voor een uitverkocht Singer, tijdens de kerstshow voor ruim 200 bezoekers en in de kerstviering in de Jozefkerk in Bussum.

Nu willen we doorgaan met drie optredens. Eerste is op 14 april in Theater Concordia en tweede is in de grote zaal van Spant op zaterdag 2 juni. Het derde optreden is nog een verrassing. Om dit goed te doen hebben we minimaal 15 deelnemers per koor nodig! Dus schroom niet en geef je voor 16 februari op. Repetities zijn in Bussum op maandag voor kinderen uit groep 2 t/m 4 en 5 t/m 8 en in Laren op vrijdag voor kinderen uit groep 4 t/m 8. We vragen een bijdragen van € 15 inschrijfgeld voor de periode tot aan 2 juni 2018.