Kinderkoor Laren zingt in Spant! Doe jij mee?

Ons kinderkoor in Laren is een groot succes geweest en dat willen wij ook in 2018!

Het koor onder leiding van Nico Schimmel heeft eind 2017 twee keer opgetreden. Eerste optreden was voor een uitverkocht Singer en het tweede optreden in Theater Concordia te Bussum met ruim 200 bezoekers.

In het kader van ons 25-jarig jubileum organiseren wij drie evenementen waar het koor gaat optreden. Op 24 maart in de Wilhelminakerk in Bussum, op 14 april in Theater Concordia, Bussum en het laatste optreden is op zaterdag 2 juni in het Spant! Uiteraard zijn er tijdens deze evenementen ook andere optredens van leerlingen van de muziekschool.

Om dit goed te doen heeft het koor minimaal 20 deelnemers nodig. Deelname is mogelijk vanaf groep 4 van de basisschool. Dus vind jij het helemaal geweldig om te zingen en dat samen te doen met leeftijdgenootjes en je talent te laten horen op deze speciale podia, schroom dan niet en geeft je voor 25 januari 2018 op. Het repertoire is populaire Nederlands- en Engelstalige liedjes.

Repetities zijn op vrijdagmiddag van 15.30 tot 16.30 uur in basisschool De Ploeg aan de Melkweg 42 in Laren. Kosten zijn een bijdrage van € 15,- inschrijfgeld. Aanmelden kan via onderstaande button.

De eerste repetitie is op vrijdag 26 januari 2018.