Januari 2018 – jubileum aanbieding

Deze aanbieding is geldig voor kinderen, tieners en volwassenen. Immers je bent nooit te oud voor muziekles. Het geeft je de kans om in 5 privélessen van 20 of 30 minuten een instrument te ontdekken. Je kunt dan ervaren hoe leuk het is om met een muziekinstrument bezig te zijn en om thuis te oefenen. Is het wel zo leuk als je dacht? Klinkt het naar verwachting? Ook ontdek je hoeveel tijd je thuis kwijt bent om te oefenen want dat hoort er wel bij. Past het allemaal wel?

De lessen worden gegeven in Bussum, Eemnes, Laren, Huizen en Weesp en zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid van leerling en docent. Mocht deze beschikbaarheid er niet zijn, dan wordt deze aanbieding niet doorgeschoven naar een andere maand. Schrijf je in NU in en je kunt gedurende de hele maand januari starten met lessen. Inschrijving is mogelijk via deze link.

Lessen eindigen na het volgen van 5 privélessen en een schriftelijke opzegging is niet nodig. Mocht de leerling onverhoopt een keer niet kunnen, dan vervalt de les. Verzuim door de docent wordt ingehaald. Je betaald voor deze aanbieding geen inschrijfgeld. De aanbieding voor cursisten ouder dan 21 jaar is exclusief 21% BTW. Mocht je door willen gaan, dan start je met 10 proeflessen. Je kunt dit kenbaar maken door naar dit adres een mail te sturen. Wij informeren je dan over de voorwaarden.

Uiteraard hopen wij dat je zo enthousiast bent geraakt dat je lekker verder gaat met muziekles op het door jou gekozen instrument.