Muziek, Musical, Zangles en Dans voor iedereen van één tot tachtig jaar

Activiteiten
Laatste berichten
Zoeken

Instrument van de maand februari – trompet

Omdat we dit seizoen ons 30 jaar jubileum vieren bieden elke maand een “instrument van de maand” aan. Februari staat in het teken van de trompet.

Heb jij altijd al willen leren trompet spelen?
Schrijf je dan in voor 5 lessen van 20 of 30 minuten in januari. Je volgt dan de lessen met een leuke korting van 20%. Tarief voor 20 minuten is € 85,- en voor 30 minuten € 130,-. Voor leerling van 21+ jaar excl. 21% BTW.

Trompetlessen zij te volgen voor leerlingen vanaf 8 jaar. Je moet wel je voortanden gewisseld hebben. Ook tieners en volwassenen kunnen beginnen.
De trompet is een veelzijdig instrument waarmee je verschillende stijlen kunt spelen, zoals lichte muziek, jazz, klassiek en popmuziek. Je kunt alleen spelen, maar ook in een orkesten (harmonie & symfonie) of kleine ensembles.

Je volgt 5 aaneensluitende lessen en daarna stopt het automatisch. Mocht je door willen gaan, dan kan dat uiteraard tegen het reguliere tarief.
Voor de lessen heb je thuis wel een trompet nodig om te oefenen. Deze is middels (huur)koop verkrijgbaar bij Muziekcentrum Schimmel.

Inschrijven is mogelijk middels onderstaande button.

inschrijven de Gooische Muziekschool