Muziek, Musical, Zangles en Dans voor iedereen van één tot tachtig jaar

Activiteiten
Laatste berichten
Zoeken

Gooisch Musical & Dance Center start donderdag 19 september

Het Gooisch Musical & Dance Center opent haar deuren voor iedereen die een passie heeft voor Musical (toneel en zang) met Dans! Het Gooisch Musical & Dance Center is er voor iedereen – jeugd en tieners!

Het Gooisch Musical & Dance Center is dé plek in de regio Gooi- en Vechtstreek en Eemland om je uit te leven in zang, dans en spel (acteren), de 3 basisdisciplines van het Musicalvak. Het seizoen wordt altijd afgesloten met een eindproductie in het theater.

We werken nauw samen met Muscial & Dance Center uit Heemstede o.l.v. Danny Poetiray en onderscheidt zich door gedegen lessen o.l.v. een professioneel docententeam die het klappen van de zweep kent, allemaal uit het vak komen en/of daar nog steeds werkzaam zijn.

Lessen zijn op donderdag van 16.30 tot 18.00 uur en je wordt ingedeeld met leeftijdsgenootjes. Elke les volg je twee van de drie disciplines die gedurende het seizoen rouleren. Je start met 3 proeflessen voor € 45,-. Daarna kun je beslissen of deze cursus helemaal past bij jou en stroom je door naar de jaarcursus. Wil je stoppen, stuur dan een mail.

Eerste les is op donderdag 19 september 2019. Doe je mee? Schijf je dan in middels onderstaande button. Na inschrijving ontvang je een bevestiging en voor start van de cursus een uitnodigingsbrief.

inschrijven de Gooische Muziekschool