Muziek, Musical, Zangles en Dans voor iedereen van één tot tachtig jaar

Activiteiten
Laatste berichten
Zoeken

Cursus Instrumentale Oriëntatie start 1 november – Weesp

Deze cursus biedt leerlingen van 7 tot 12 jaar een unieke gelegenheid om kennis te maken met 6 verschillende instrumenten. De cursus is zeer geschikt voor leerlingen die een instrument willen gaan bespelen, maar nog niet weten welk instrument bij hen past.

In een groepje van maximaal 5 leerlingen wordt er eenmaal per week gedurende 3 kwartier een instrument behandeld en bespeeld. De cursus duurt 6 weken. De instrumenten die worden bespeeld zijn gitaar, piano / keyboard, saxofoon / klarinet, slagwerk, trompet en viool.

Voor deze cursus is geen muzikale vooropleiding vereist. De docenten houden een evaluatieformulier bij, dat besproken kan worden met leerling en ouders aan het einde van de cursus. Tijdens dit 10-minuten gesprek worden ervaringen van docenten en leerlingen besproken om zo te bepalen welk instrument het beste bij de leerling past.

De cursus start op vrijdag 4 november 2019. Bij voldoende aanmeldingen start deze cursus en is de lestijd van 15.45 tot 16.30 uur. De kosten van de cursus zijn € 85,-. Doe je mee? Meld je dan aan middels onderstaande button.

inschrijven de Gooische Muziekschool