7 juli om 16.00 uur – Musical Mean Girls

De leerlingen van De Gooische Muziekschool hebben een heel seizoen lang toegewerkt aan de musical Mean Girls. Eigen inbreng zit er ook in en de leerlingen hebben met heel veel plezier en enthousiasme toegewerkt naar deze einduitvoering.

Mean Girls is het verhaal van Cady Heron die volkomen onbekend is met sociale verhoudingen wanneer ze voor het eerst naar North Shore High School gaat in een klein stadje net buiten Chicago, Illinois.

Cady heeft twaalf jaar in Afrika gewoond en ze heeft en geen idee van hoe ‘barbaars’ het toe kan gaan in de beschaafde wereld tot ze het pad kruist van een van de gemeenste soorten: de bijenkoningin. Op deze school is dat de coole en berekenende Regina George. Maar Cady kruist niet alleen het pad van de bijenkoningin: ze steekt haar zelfs wanneer ze verliefd wordt op Regina’s ex-vriendje Aaron Samuels.

Regina is vastbesloten om terug te steken en doet alsof ze nog steeds om Aaron geeft om hem ervan te weerhouden met Cady uit te gaan. En dat terwijl ze al een die tijd doet alsof ze Cady’s vriendin is. Er zit niets anders op dan op dezelfde manier te werk te gaan en de Girl World-strijd escaleert tot de hele school wordt meegesleurd in een ordinaire vuilspuiterij vanjewelste. Omgeven door sporters, wiskundefanaten, geschifte docenten en verschillende subculturen klimt Cady omhoog – en glijdt er weer af – op de schokkende sociale ladder van het derde jaar. Het leven is het oerwoud blijkt een makkie vergeleken met dat op de middelbare school.

Op zondag 7 juli om 16.00 uur kun je deze prachtige einduitvoering bijwonen in theater Concordia aan de Graaf Wichmanlaan 46 te Bussum. Kaartjes zijn te reserveren per mail. Entreekaartjes kosten voor volwassenen € 10,- en kinderen vanaf 5 jaar € 5,-.

Kaartjes zijn vanaf 18 juni af te halen bij Muziekcentrum Schimmel aan de Dr. Schaepmanlaan 6 te Bussum. Openingstijden zijn dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 13.00 uur. Pinnen is hier mogelijk. Alternatief is om de kaartjes op te halen voor aanvang van de voorstelling in theater Concordia. Helaas is pinnen hier niet mogelijk.