7 juli – musical Cats

Op 7 juli om 19.30 uur treden leerlingen van De Gooische Muziekschool op in de musical Cats. De voorstelling is in Theater Concordia aan de Graaf Wichmanlaan 46 te Bussum.

Cats is het tijdloze verhaal gebaseerd op de musical van Andrew Lloyd Webber. De leerlingen hebben onder regie van Maja van der Esch het verhaal met eigen teksten een invulling gegeven.

Het speelt zich af op de meest speciale avond van het jaar, waarop de ‘Jellicle’-katten hun grote bal vieren. Eén van hen zal door Tante Deuteronomy worden uitverkoren om opnieuw te worden geboren en een nieuw kattenleven te gaan beginnen. Grizabella, de glamour kat die jarenlang de wijde wereld heeft verkend, keert juist deze avond naar huis terug. Ze wil dolgraag weer contact met haar kattenfamilie, maar tot haar verdriet willen ze niets van haar weten. Het kattenfeest wordt wreed verstoord wanneer Tante Deuternomy wordt ontvoerd door de schurkachtige Macavity. De katten bundelen hun krachten en bevrijden hun leider. En deze wijze oude kater kiest uitgerekend Grizabella om herboren te worden …

Kaarten zijn verkrijgbaar bij Muziekcentrum Schimmel aan de Dr. Schaepmanlaan 6 te Bussum of voor aanvang van de voorstelling. Toegang € 8,- voor volwassenen en € 4,- voor kinderen tot 10 jaar. Voor aanvang van de voorstelling is pinnen niet mogelijk. Per mail is het mogelijk om kaarten te reserveren.