Muziek, Musical, Zangles en Dans voor iedereen van één tot tachtig jaar

Activiteiten
Laatste berichten
Zoeken

7 & 8 mei start DJ-beginnerscursus

Met DJ Mick O’ gaan we op 7 en 8 mei van start met een nieuwe serie DJ-beginnerslessen. Mick Oost Lievense is DJ/Producer uit Muiderberg en heeft ruime ervaring achter de draaitafels. Hij heeft een grote passie voor muziek en is dagelijks in de studio te vinden. Hij maakt verschillende beats in diverse genres die altijd melodische componenten bevatten. Mick studeert aan de Herman Brood Academie en is in de weekenden te vinden achter de draaitafels bij studentenfeesten en nachtclubs in Amsterdam, Utrecht en Hilversum. Afgelopen zomer was Mick’s eerste zomertoer en stond hij op diverse festivals in Amsterdam waaronder het introductiefestival van de Hogeschool van Amsterdam met o.a. Bizzey en Mr. Polska.

Mick gaat vanaf 7 en 8 mei voor ons de beginnerscursus geven van 5 lessen voor € 85,-. Vanaf 10 jaar kun je deelnemen aan deze serie van 5 lessen.

Geef je op voor een dynamische reis in de wereld van DJ’s. Leer de techniek en de beginselen van mixen. Vind je het leuk en wil je de kneepjes van het vak leren, dan kun je na deze serie doorstromen naar de vervolgcursus van 15 lessen. Schrijf je in via onderstaande button.

inschrijven de Gooische Muziekschool