6 juli om 20.00 uur – Musical De Tweeling

De leerlingen van De Gooische Muziekschool hebben een heel seizoen lang toegewerkt aan de musical De Tweeling gebaseerd op het boek van Tessa van Loo. Eigen inbreng zit er ook in en de leerlingen hebben met heel veel plezier en enthousiasme toegewerkt naar deze einduitvoering.

Na de dood van hun ouders worden de tweelingzusjes Lotte en Anna Bamberg gesplitst en groeien gescheiden op. Anna blijft in Duitsland en moet haar hele leven hard werken voor anderen. Lotte verhuist naar een Nederlandse familie die haar op het eerste gezicht alle kansen biedt.

Aanvankelijk missen de zussen elkaar en proberen ze elkaar te bereiken door brieven. Omstandigheden en de tijd waarin ze leven zorgen echter voor obstakels die groter zijn dan de band die ze altijd voelen.

Anna trouwt met een SS-officier die aan het einde van de oorlog sneuvelt. Lotte’s verloofde David wordt vermoord in Auschwitz. Net na de oorlog zien Lotte en Anna elkaar weer in een dan Nederlandse gevangenis. (Hier start ook de musical). Lotte is inmiddels getrouwd met Ruben, de broer van David. Anna komt in de gevangenis omdat ze een Duitse is. Hoe een weg te vinden naar elkaar in de kluwen van gevolgen nar de oorlog?

Op zaterdag 6 juli om 20.00 uur kun je deze prachtige einduitvoering bijwonen in theater Concordia aan de Graaf Wichmanlaan 46 te Bussum. Kaartjes zijn te reserveren per mail. Entreekaartjes kosten voor volwassenen € 10,- en kinderen vanaf 5 jaar € 5,-.

Kaartjes zijn vanaf 18 juni af te halen bij Muziekcentrum Schimmel aan de Dr. Schaepmanlaan 6 te Bussum. Openingstijden zijn dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 13.00 uur. Pinnen is hier mogelijk. Alternatief is om de kaartjes op te halen voor aanvang van de voorstelling in theater Concordia. Helaas is pinnen hier niet mogelijk.