Muziek, Musical, Zangles en Dans voor iedereen van één tot tachtig jaar

Activiteiten
Laatste berichten
Zoeken

14 juli – musical Midzomernachtsdroom

Leerlingen van De Gooische Muziekschool geven op 14 juli om 20.00 uur de voorstelling Midzomernachtsdroom in Theater Concordia aan de Graaf Wichmanlaan 46 te Bussum.

Midzomernachtsdroom is waarschijnlijk de bekendste romantische komedie van William Shakespeare. In dit eeuwenoude verhaal ontmoeten verschillende werelden elkaar in een mystiek en betoverd bos.

Terwijl de hertog op het punt staat om te trouwen met zijn geliefde hertogin wordt even verderop de elfenkoning afgewezen door de elfenkoningin. In zijn poging om haar terug te krijgen stuiten hij en zijn helper op vier jonge geliefden in liefdesproblemen. Zijn poging om hen te helpen pakt niet helemaal goed uit. Intussen heeft de elfenkoningin zich gevoegd bij een toneelgezelschap uit de stad, die een stuk voorbereiden voor het huwelijk van de hertog. Daar wordt zij verliefd op een wel heel bijzondere, betoverde, speler van dit gezelschap.

Kaarten zijn verkrijgbaar bij Muziekcentrum Schimmel aan de Dr. Schaepmanlaan 6 te Bussum of voor aanvang van de voorstelling. Toegang € 8,- voor volwassenen en € 4,- voor kinderen tot 10 jaar. Voor aanvang van de voorstelling is pinnen niet mogelijk. Per mail is het mogelijk om kaarten te reserveren.