30 maart – voorspeelmiddag voor volwassenen

Op zaterdag 30 maart houdt De Gooische Muziekschool van 15.30 tot 17.00 uur een voorspeelmiddag voor volwassenen. Maakt niet uit of je zingt of een instrument speelt, alleen of samen of zelfs in een groepje. Het is voor onze volwassen leerlingen ook leuk om op te treden. Als je dit leuk vindt, overleg dan met je docent en geef je op vóór 20 maart.

De optredens vinden plaats in de grote zaal van de muziekschool aan de Dr. Schaepmanlaan 8. Het zou ontzettend leuk zijn als we een gevarieerd programma kunnen neerzetten. Er is plaats voor 20 leerlingen vanaf 18 jaar, graag aanmelden vóór 20 maart.

Bij een optreden hoort ook publiek, dus neem familie, vrienden en kennissen mee om te komen luisteren. Aansluitend drinken we samen een borrel op jullie succesvolle optreden.

Aanmelden kan per mail of via je docent.