30 juni om 15.00 uur – Musical Brief voor de Koning

De leerlingen van De Gooische Muziekschool hebben een heel seizoen lang toegewerkt aan de musical Brief voor de Koning gebaseerd op het boek van Tonke Dragt. Eigen inbreng zit er ook in en de leerlingen hebben met heel veel plezier en enthousiasme toegewerkt naar deze einduitvoering.

De brief voor de koning belandt in de handen van Tiuri, een jongen die ridder wil worden. Echt blij met die brief is Tiuri niet, want nu kan hij zijn laatste test niet afleggen. Om ridder te worden moet hij 24 uur in een kerk vasten en mag hij niemand spreken. Maar als iemand op de deur van de kerk klopt en om hulp vraagt, kan hij niet anders dan met hem meegaan. En nu zit hij met die brief opgescheept! Die moet hij naar de koning van het naastgelegen land brengen, het Rijk van Unauwen. Zijn reis is niet zonder gevaren! Tiuri wordt achterna gezeten door de Rode Ridders, die denken dat Tiuri een bevriende ridder heeft vermoord. Maar die Witte Ridder is eigenlijk vermoord door de Grauwe Ridders, die ook achter Tiuri aanzitten!

Hoe loopt dit af?

Op zondag 30 juni om 15.00 uur kun je deze prachtige einduitvoering bijwonen in theater Concordia aan de Graaf Wichmanlaan 46 te Bussum. Kaartjes zijn te reserveren per mail. Entreekaartjes kosten voor volwassenen € 10,- en kinderen vanaf 5 jaar € 5,-.

Kaartjes zijn vanaf 18 juni af te halen bij Muziekcentrum Schimmel aan de Dr. Schaepmanlaan 6 te Bussum. Openingstijden zijn dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 13.00 uur. Pinnen is hier mogelijk. Alternatief is om de kaartjes op te halen voor aanvang van de voorstelling in theater Concordia. Helaas is pinnen hier niet mogelijk.